Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon megfuttatom a felaprított hagymát. A harcsafiléket felkockázom és a hagymához adom. Rádobom az olívabogyót.Sózom és borsozom. Ameddig a hal párolódik(6-8 perc) kifőzöm a gnocchit forró,sós vízben. Lecsepegtetem. A halat felöntöm tejszínnel és elkeverem benne a gnocchit. Összeforralom és már tálalom is. Sok reszelt parmezánt szórok a tetejére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű, gyors vacsora.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.12 14:38
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon megfuttatom, felaprított hagymát, harcsafiléket felkockázom, hagymához adom, gnocchit forró, halat felöntöm, Összeforralom, Lecsepegtetem, harcsafiléket, felkockázom, felaprított, megfuttatom, vöröshagyma, olívabogyót, Olívabogyós, tejszínnel, olívabogyó, elkeverem, hagymához, párolódik, parmezánt, olívaolaj, borsozom, tetejére, felöntöm, parmezán, gnocchit, gnocchit, Rádobom, gnocchi, Ameddig, vacsora, csipet, olívaolaj, vöröshagyma, marék parmezán, csipet bors, tejszín, marék olívabogyó, doboz tonhal, gnocchi, harcsa filé,
|
|
|
|
|